Puratos: Kimo Long og S500

S500 & Kimo Long = Bagerens bedste venner

Verdens mest kendte improvers, der giver ro i sindet. Du kan trykt stole på den dokumenterede ensartede kvalitet, på tværs af alle dine applikationer, som giver dine kunder den samme gode oplevelse hver gang.

TOLERANCE
– Dejen får større tolerance på alle trin i bageprocessen
– Overvinder effektivt variationer i melkvalitet
VOLUME
– Giver en ensartet og stor volumen og et flot spring
ALSIDIGHED
– Mange anvendelsesmuligheder
– Alle bagemetoder
FRISKHED
– Indeholder en teknologi, der sørger for at bevare og forbedre friskheden og holdbarheden
– S500: Velegnet til kort frysning
– Kimo Long: Velegnet til frysning i op til 26 uger
FLOT UDTRYK I DINE SNIT

Fordele for bageren

SINDSRO – Virker til alle applikationer og under alle forhold
ØG SALGET – Større variation og udvalg i produkter med samme ingredienser
ØGET KUNDELOYALITET – Konsekvent Premium kvalitet
EFFEKTIVITET – Mindre afhængig af kvalificeret arbejdskraft
REDUCER OMKOSTNINGERNE – Mindre spild

214994 – S500
Til produktion af sprøde hvedetyper
Forpakning: 12,5 kg
Holdbarhed: 9 måneder
Opbevaring: 5-25 °C
Konstant kvalitet og ensartet volumen
Dosering: 1-3 %

214995 – Kimo Long
Til produktion over frost
Forpakning: 10 kg
Holdbarhed: 9 måneder
Opbevaring: 5-25 °
Konstant kvalitet og ensartet volumen
Dosering: 1-3 %

Se meget mere i ovenstående PDF (eller her nedenfor) og får mange lækre opskrifter med Kimo Long og S500. Se ligeledes vores TILBUD HER, som kører frem til den 18/3-2024.