Nyheder
One Day Fresh 🥐 Croissanter på nye måder
Croissanter fra i går 🥐 One day fresh
Har du nogle gange croissanter tilbage fra i går? Eller kunne du måske godt tænke dig at pimpe et af dine eksisterede produkter, for at følge med på nogle af de trends der er lige nu, så se med her! Samme croissant, 3 måder at pimpe den på! 1 måde at undgå madspild på.
🥐Croissant Sandwich Snacks
Croissanterne fra i går, kan få nyt liv i dag, ved fx at lave dem til lækre snack sandwiches. Mas croissanterne, del dem og fyld dem med pålæg, grønt og pesto -> server’. ELLER del croissanterne og smør med pesto, ost, pålæg og grønt, og læg dem i panini risteren og lad den gøre sit arbejde.
🥐Croissant Fromage & Frugt
Brug dine croissanter fra dagen før, undgå madspil og lav nogle lækre kager. Både på Instagram og TikTok er disse maste croissanter med flødecreme eller fromage et kæmpe hit lige nu. Nogle vender dem i honning/sirup og steger inden pynt, andre maser dem og bager, for at få den sprød base. Her her vi mast crossinterne mellem bageplader og dekoreret med Sahnessa fromage og frisk frugt.
🥐Crookie
Crookie – ny viral food trend – en croissant fyldt med Amerikansk style cookie dej. Det giver en blød og snasket midte og et sprødt ydre. Det gik viralt via TikTok. Stéphane Louvard fra Boulangerie Louvard i Paris, lavede det han kaldte en crookie. For 1,5 år tilbage kom han på den idé med at putte cookie dej i en croissant og bage den igen. Men lige pludselige eksploderede det, fordi Stéphane lavede videoer til TikTok. De har kø til deres butik dagligt og sælger op mod 2.200 crookies om dagen.
Her har vi kun anvendt WBB Croissant Royal (408870), men alle croissanter kan anvendes.