JULEN 2023 🎄

Juletræet med sin pynt…

Venter bare på vi får begyndt! Begyndt med at se frem mod, planlægge og iscenesætte dette års højsæson. Juletræet er noget helt magisk og et fint symbol på dansk jul. Derfor har vi valgt at juletræet bliver et slags omdrejningspunkt for BÄKO DANMARKs julefolder 2023 🌲

Juletræet med sin pynt venter på, vi får begyndt. Aldrig har det vær’t så grønt, aldrig har det vær’t så kønt. Og fra selve himlen gled, vist den store stjerne ned.

Når de mange fine ting hænger roligt rundt omkring, og når alle lys er tændt, og her lugter brunt og brændt, er det som en sommerdag, der hvor træet kommer fra.”

Et udsnit fra den fine julesang af Mogens Lorentzen: Juletræet med sin pynt tager os helt ind i hjemmet, hvor træet er kommet på besøg ude fra skoven. Lorentzens fine og finurlige ordspil er grangiv’ligt kogleri, altså rent trylleri, for øjne og øre. Hjerter klippes sirligt ud, og der bages, mens naturen titter frem mellem træets grene. Stjernen er vist nok gledet ned fra himlen, men ellers fylder den religiøse side af højtiden ikke meget. Julen er en fest i familiens skød midt i årets mørkeste tid, hvor træet lyser op. En fin tradition, der så sit lys allerede tilbage i begyndelsen af 1800 tallet i Danmark, hvor en tysk familie, fejrede jul med det fine pyntede juletræ inde i stuen.

Netop juletræet, vil vi netop hylde i årets julefolder. Juletræer i alle dets afskygninger…
Med det vil vi fremhæve, hvad det kan medføre at sætte fokus på et element og gå all in på det. Uanset hvad du vælger som dit juletema (farve, element, smag, tendens) i år, så kan det godt betale sig at lave en plan, gå all in på et tema og lade den lille magiske julemagi sprede sig i dit fine bageri…

Lad det fine juletræ lyse vejen –

velkommen til BÄKO DANMARKs jule- og nytårsinspiration – vi håber, at bare lidt af det kan have positiv indvirkning på din højsæson… Denne folder, som omhandler Jul & Nytår, har netop fokus på inspiration til den kolde tid. Opskrifts-idéer, forslag til nye produkter, inspiration til fokus produkter, noter til højsæsonen, nyheder og selvfølgelig masser af tilbud (hele 12 stk.) til vores kunder.

Med ønsket om en fantastisk julehandel
Fra Team BÄKO DANMARK

🎄

Se det hele i ISSUU foldren her (klik på [  ] for at se den i fuldskærm) og klik videre til diverse opskrifter, tilbud mv. Eller download ovenstående PDF.