BÄKO LEVERER – Julens opskrifter 🍒🚗

BÄKO leverer julens opskrifter 2024

Julens opskrifter leveret til dig

Julen er fyldt med stolte traditioner, især når det kommer til det bagværk der produceres. Er det klejner efter den helt bestemte opskrift, der vækker minder, eller den sprødeste vaniljekrans der står øverst på ønskeliste, når sæsonen starter? Det varierer naturligvis, men de fleste længes efter en eller anden form for julebagværk op til jul, inden de kan købe den i butikkerne. Mange af de gamle jule-bagværks-traditioner skal holdes i hævd, det er vi helt enige i, nostalgien og traditionerne skal have lov at leve så længe de kan. Sælger det noget, så skal det selvfølgelig produceres, også denne jul. MEN kunne du også gøre plads til bare en enkelt nyhed eller to (evt. skiftet ud med en som ikke solgte så godt sidste jul), for vi må også indse at nyheder sælger (hvis de er gode, naturligvis).

Vi har her et par idéer til et par JULENYHEDER du kunne lave denne jul. 🍒Det kunne være en skærekage med kirsebær, en kirsebærtærte, red velvet muffins eller New York Rolls. Se alle opskrifterne i folderen her.

  1. Skærekage med kirsebær og crumble
  2. Kirsebærtærte med hvid chokolade mousse
  3. Red velvet muffins med ostecreme
  4. New York Rolls med enten krisebær og mørk chokolade mousse eller med tranebær og hvide chokolade mousse

Hos vores samarbejdspartner Puratos, finder du bl.a. lækre jule opskrifter efter princippet Tres Leces – samme bund med forskellige fyld/topping og udformninger. Hos vores samarbejdspartner Havnemøllerne kan du finde nogle klassiske småkage opskrifter. Hos Gærfabrikkerne finder du alle typer opskrifter på brød til julebordet.

Med ønsket om en fantastisk juleproduktion
Fra Team BÄKO DANMARK