BÄKO LEVERER – JULEN 2024

BÄKO leverer julen 2024

Julen leveret til dig

For 1,5 år siden introducerede vi vores profilfolder for vores nuværende og potentielle kunder. I den folder gik vi tilbage til basis og fortalte bl.a. om, hvor vi kommer fra, hvad vi arbejder for, hvad vi bl.a. har i sortiment blandt de ca. 8.500 varenumre…

Blandt de mange varenumre findes der heldigvis en masse produkter til julen. I år går vi tilbage til basis og informerer om, hvad vi kan og hjertens gerne vil leverer til dig til julen 2024. Heraf også titlen på julefolderen – BÄKO LEVERER. Og det gør vi meget gerne! Over de næste 18 sider husker vi dig på, hvad du kan købe hos os, hvad du skal skynde dig at bestille, hvad der er på tilbud – hvornår, hvilke nyheder vi har osv.

I skrivende stund er vi kun i september og der er jo riiiigeligt tid til at få styr på alt det til højsæsonen, vil de fleste mene. Ja, der er tid, men jo før du får planlagt din julesæson, får besluttet dig for dine sortiments nyheder og lavet en plan for juleaktiviteterne, jo bedre vil sæsonen givetvis forløbe. Med en god plan, kommer du nemlig længst… Hvor mange honninghjerter skal du bruge? Hvor mange småkager skal du have i sortiment? Hvilket pynt skal du have på dine kager? Hvad bliver julens rugbrød i år? Hvilken form skal dine julesandkager have? Der er så mange spørgsmål du kan stille, for IKKE at optimere i forhold til fx sidste år… Hvad solgte ikke godt sidste år? Hvad efterspørger dine kunder i 2024? Noget nyt, noget bæredygtigt, ægte chokolade, eller måske nogle helt traditionelle produkter, hvor du også skal tilbage til basis?…

Hvad leverer/producerer du til dine kunder denne jul – det kunne vi godt tænke os at vide. Hvorfor, tænker du måske? Fordi vi (også) rigtigt gerne vil være din sparringspartner på julen 2024. BÄKO DANMARK leverer hermed årets inspirations julefolder. Vi håber, at bare lidt af indholdet kan have positiv indvirkning på din højsæson. Denne folder har netop fokus på information, inspiration, idéer, forslag til nye produkter, fokus produkter, nyheder og selvfølgelig masser af tilbuddene. Selve opskrifterne og tilbuddene har vi samlet i to separate foldere, for at skabe overblik over de forskellige kategorier.

Find det hele i årets julefolder her på siden, eller når du får den udleveret af din BÄKO Konsulent. Find opskrifterne og alle tilbuddene i anden folder og find alle de gode og inspirerende input fra vores samarbejdspartnere i selvstændige artikler her på siden.

Med ønsket om en fantastisk julehandel
Fra Team BÄKO DANMARK