Essential, clean label ezymbaseret bagehjælpemiddel

Se alle udtagelserne herBløddejsopskrifter med Essential

De Danske Gærfabrikkers Essential serie, er et clean label, enzymbaseret bagehjælpemiddel, med helt naturlige ingredienser og uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler

Essential er et koncentreret bagehjælpemiddel af høj kvalitet, hvor vi har fjernet alt det unødvendige, og du kan derfor nøjes med en dosering på 0,5% på melet. Konsekvensen af den lave dosering på 5 gram pr. kilo mel er, at du får et produkt, der er meget prisbesparende. Se uddybende info om vores to Essential produkter på bagsiden.

Udtagelser og anbefalinger fra et par bagere, som har bagt med Essentials:

Jeg er skiftet til Essential Total Plus efter jeg startede med at teste det på mine rund­stykker, hvor jeg oplevede en klar forbedring. Specielt på de sidste rundstykker, der står lidt længere inden afbagning, kan jeg virkelig mærke en forskel. Der er lidt mere kulør på mit brød, volumen er blevet virkelig fin og jeg er meget tilfreds med kvaliteten! Jeg testede Essential Soft på min bløddej, og er startet med at bruge den, efter jeg op­levede, at det på min bløddej gav en forbedret blødhed og friskholdelse.

Jonas Nordahl Nielsen – Bagermester, Det Lune Brød – Hobro

Jeg er startet på Gærfabrikkernes nye bagehjælpemiddel Essential Total Plus og kan kun give en klar anbefaling. Det holder fint mit brød på frost i 14 dage, og jeg kan godt kan se fordelen ved at kunne reducere mængden af bagehjælpemiddel i mine brød. Det er nemt at dosere, selvom mængden man skal bruge er mindre end det jeg brugte før, og jeg sparer derfor også plads på lageret. Essential Soft er samme historie, det er nemt at dosere og kontra det produkt jeg brugte før, sparer jeg også plads. Min erfaring med Essential Soft er, at min bløddej holder sig næsten som friskbagt hele dagen, med en meget god svam­pethed! Også en anbefaling til Essential Soft herfra.

Kristian Stjernholm, bagermester Kornbageren – Odense

Se flere udtagelser og alle de fordele der er ved produktet i ovenstående PDF. Vil du også have en opskrift med Essential til din bløddej, så hent dem ovenfor i PDF. Prøv det selv af –  og bestil direkte i BIBS HER.

Essential® Total Plus er et clean label enzymbaseret bagehjælpemiddel, men naturlige ingredienser uden kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Essential Total Plus er til anvendelse i deje, hvor der kræves ekstra tolerance og bearbejdelighed. Essential Total Plus forbedrer dejens styrke og stabilitet. Essential Total Plus er dit generelle allround bagehjælpemiddel, til deje over køl og frost, samt direkte dej-føring.
221278: Essential ® Total Plus

Essential® Soft er et clean label enzymbaseret bagehjælpemiddel, men naturlige ingredienser uden kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Essential Soft er udviklet til at forbedre krummeblødhed og forlænge holdbarheden. Essential Soft forbedrer krummens blødhed og elasticitet, og giver mærkbar forbedringer fra dag 1 til dag 10.
221275: Essential ® Soft